opc_loader

Decowoon de webwinkel voor leuke en originele woonaccessoires.

Informatie over betalen

             IDEAL

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.

                              MISTER CASH

Wat is Mister Cash?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken; Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig met MultiSafepay bij ons betalen!

  PAYPAL Extra veiligheid                                en zonder extra kosten !

PayPal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalen op internet met extra veiligheid, zie Paypal.com Decowoon.nl rekent als een van de weinige geen extra kosten voor Paypal.

Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier bedragen kunt overmaken.

Vooruitbetalen per Bank

U kunt er ook voor kiezen vooruit te betalen per bank. Zodra de betaling binnen is zullen we uw bestelling verzenden. Dat gaat tegenwoordig met bankieren via internet of app ook erg snel.

Maak het juiste bedrag inclusief verzendkosten over op IBAN: NL 27 INGB 0007 7952 30 ten name van Fabian Webshop.